Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Sweet Piggies: Νταλού ❤

Η πρώτη φωτογραφία της Νταλού
Όνομα: Nταλού
Φύλο:
Ηλικία: Γεννήθηκε 16 Ιουνίου 2012
Ράτσα: Abyssinian

Απόκτηση
Η Νταλού είναι ένα από τα δύο που κοριτσάκια γεννήθηκαν στις 16/06/2012

Όνομα
Στην Νταλού δυσκολεύτηκα να βρω να όνομα αλλά τελικά το όνομα της νομίζω την αντιπροσωπεύει σαν χαρακτήρα 100%. Επειδή ήταν αρκετά αντιδραστική προς εμάς από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε αυτό που λέγαμε συνέχεια είναι πως είναι μπουνταλού. Έτσι το παρατσούκλι της έμεινε ως όνομα. Μόνο που το έκοψα λιγάκι και το έκανα Νταλού.
Πόσο μικρούλα ήταν. Μια σταλιά
Συμβίωση
Η Νταλού μένει με την μητέρα της από τότε που γεννήθηκε. Πάντα ήταν η τριάδα Νταλού, Ζοχανούλα και Νέλλυ αν και ήταν η αδικημένη της παρέας. Και η μητέρα της και η αδερφή της πάντα την ενοχλούσαν λίγο παραπάνω. Θυμάμαι μόνο μια φορά που την είχα απομονώσει σε καραντίνα γιατί είχε βγάλει ένα δερματικό και όταν την έβαλα ξανά με τα κορίτσια, μετά από μια εβδομάδα περίπου, δεν μπορούσαν με τίποτα να συμβιώσουν. Έτσι για κάποιους μήνες έμεινε μόνη της και όταν χάσαμε την Νέλλυ η προσπάθεια μου να μείνει ξανά με την Ζοχανούλα στέφθηκε με επιτυχία. Και από τότε είναι μαζί, αχτύπητο δίδυμο που δεν θέλουν άλλη παρέα με τίποτα.
Χουζούρευε πάντα στους σάκους που έχω φτιάξει
Χαρακτήρας
Μπουνταλού, νομίζω τα λέει όλα. Ήταν από μωρό αντιδραστική σε εμάς, ακόμα και στη μητέρα της και την αδερφή της. Γενικά δεν ήθελε ούτε πολλά χάδια, ούτε αγκαλιές και αν καμιά φορά το δάχτυλο μας βρισκόταν στο στόμα της, παίρναμε μια δόση δαγκωνιάς. Το πιο αστείο είναι ότι όσο ήταν μικρή και προσπαθούσα να την σηκώσω εκείνη ξεσήκωνε τον τόπο με τις φωνές της. Από μόνη της χωρίς κανένα λόγο. Εκεί πάντα γελούσαμε. Μεγαλώνοντας άλλαξε βέβαια και πλέον δεν φωνάζει αλλά εξακολουθεί να είναι λιγάκι αντιδραστική.
Στην αγκαλιά του Γιάννη
Μουτράκι όμορφο
Τι λατρεύω περισσότερο στη Νταλού
Όσο παράξενο και αν ακουστεί, αυτή η αντίδραση που βγάζει σε πολλά είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Αγαπώ αυτό το αντιδραστικό γλυκό πλασματάκι. Επιπλέον λατρεύει τα χάδια στο κεφάλι και κλείνει τα μάτια της και τα απολαμβάνει. Και αν σταματήσουμε ανασηκώνει και το κεφάλι να δει τι έγινε. Επίσης λατρεύω την κοιλία της. Από μικρή ήταν σαν μπαλονάκι και ακόμα εξακολουθεί να είναι. Που και που την φωνάζουμε καρτούν, τυχαίο?!? Δεν νομίζω.
Η μπουνταλού μου η όμορφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Piggies are waiting for your comments...